Vila i frid Quanyta

Det är med tungt hjärta vi meddelar att Quiny inte längre är med oss. Efter att ha svalt en främmande kropp som påminde om en handduk så gick det inte att rädda henne trots operation och kraftig antibiotika. Hennes tarm hade tagit för stor skada. Quiny var parad med Bragi som är bosatt i Tyskland och vi var rätt så säkra på att hon var dräktig. Vi har däremot fått det givmilda erbjudandet att komma åter med annan tik så just nu sitter vi och planerar om vårt 2020.

Hon kommer vara evigt saknad, vi ville så gärna ha hennes linjer i vårt avelsprogram.

Jag har fortfarande kontakt med hennes uppfödare så vi får se vad framtiden har att erbjuda.

Quanyta dell´Impero Maya

2015-03-30 –  2019-12-05

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *